Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 166 2.4JTD 150к.с. facelift?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 166 2.4JTD 150к.с. facelift?

Здравейте, искам да попитам за Alfa 166 2.4JTD facelift-овата. Знам, че има 100 теми, а може и повече, но имам конкретни въпроси

1. Чух че 150-коньовия мотор е най-добър. Най-добър вървеж спрямо разход. Бил мн по-здрав от 136к.с. и давал много по-приличен разход от JTDm? Вярно ли е това и наистина ли е най-надеждния мотор дизелов агрегат на 166-ците?

2. Знам, че Ауто Италия е официален вносител, но не съм чул нищо за резервните части. Продават ли оригинални такива и заслужава ли си, ако съм собственик на 166 да вргаждам оригинални части? В смисъл такъв по-надеждни ли са от реномираните автърмаркети и цената им поносима ли е? /Ако се намират въобще/

3. Има ли технически разлики между 150к.с. преди фейса и след него? Идеята ми е ако си взема фейслифтова дали мога да си докарам една за донор някоя гробница за 1000EUR, само че от първите, за да се впиша в цената

4. И последно, според вас за 3500EUR може ли да се вземе читава кола от Италия. Говорим специално за този мотор, доколкото знам се монтира само през 2004г. на фейса. В аутоскаут има много италианки на тази цена, че и много под нея, но за тия пари ми изглеждат запазени бройки.

ПП И един малко тъп въпрос, може да се смеете, но... ще и отива ли на 166-цата син мат? Гледам в столицата доста такива БМВ-та се появиха и стой убийствено. Мисля, че и на Алфата ще и отива, а вие?
    Трябва да си търпелив към седем основни чувства. Да си търпелив към седем основни чувства: Омраза, обожание, страх, яд, тъга, радост и загуба

убийствено грозна и скъпа за подръжка кола....
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Баси... И тоя форум умря изцяло... Щом на такъв въпросник няма кой да се закачи
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

1 Всеки мотор има нещо приятно Някой са приятни за ускорение други за разход трети за ремонт 136 коньовият не е монтиран на търсеният от теб автомобил
        2 Зависи какво е хем качествено хем поносимо За мен лично защото е непоносимо и не съм търсил
        3 Предполагам че малко собственици са имали допир до двата автомобила въпреки че според мен трябва да си употребявал известно време двата автомобила за да дадеш мнение
        4 Кой мотор
        5 Ако питаш мен не ми харесва Но ти ще си вземаш автомобил който би трябвало да ти харесва на теб а не на нас
        Никой не отговаря защото ако някой се впусне в обяснения няма да му стигне страница писане Бе направо дипломна работа Много разхвърляни въпроси Съответно и отговори
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от backstgae Покажи съобщение
          Здравейте, искам да попитам за Alfa 166 2.4JTD facelift-овата. Знам, че има 100 теми, а може и повече, но имам конкретни въпроси

1. Чух че 150-коньовия мотор е най-добър. Най-добър вървеж спрямо разход. Бил мн по-здрав от 136к.с. и давал много по-приличен разход от JTDm? Вярно ли е това и наистина ли е най-надеждния мотор дизелов агрегат на 166-ците? - Много добър мотор, но 20 клапановият е по-добър. Разликата в разхода е малка.

2. Знам, че Ауто Италия е официален вносител, но не съм чул нищо за резервните части. Продават ли оригинални такива и заслужава ли си, ако съм собственик на 166 да вргаждам оригинални части? Не!В смисъл такъв по-надеждни ли са от реномираните автърмаркети и цената им поносима ли е? /Ако се намират въобще/ Не!

3. Има ли технически разлики между 150к.с. преди фейса и след него? Не. И да има ще е нещо незначително. Идеята ми е ако си взема фейслифтова дали мога да си докарам една за донор някоя гробница за 1000EUR, само че от първите, за да се впиша в цената Това ще е тъпо, не виждам смисъл.

4. И последно, според вас за 3500EUR може ли да се вземе читава кола от Италия. Да. Говорим специално за този мотор, доколкото знам се монтира само през 2004г. на фейса. В аутоскаут има много италианки на тази цена, че и много под нея, но за тия пари ми изглеждат запазени бройки.

ПП И един малко тъп въпрос, може да се смеете, но... ще и отива ли на 166-цата син мат? Да, ще стои уникално, цветът е супер. Гледам в столицата доста такива БМВ-та се появиха и стой убийствено. Мисля, че и на Алфата ще и отива, а вие?
          Нахвърлих набързо някои отговори.
          Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
          убийствено грозна и скъпа за подръжка кола....
          Колега, някакво странно чувство за хумор ли демонстрираш? Щото не е смешно.
          Ей го синия мат, ако е това на мен ми харесва.
          Attached Files
          Last edited by code; d.m.y г., 21:56.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Нахвърлих набързо някои отговори.

Колега, някакво странно чувство за хумор ли демонстрираш? Щото не е смешно.
            Ей го синия мат, ако е това на мен ми харесва.
            верно ?
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
            X